déplacement

Jag vaknar 08.00 av billarm utanför fönstret. Förstår först ingenting. Sen tittar jag på klockan och inser att tåget går om 40 minuter. Får lite panik. Jag rafsar ihop det jag kan tänkas behöva under tre veckor och springer till vagnen. Blir jättesvettig. Har inte ens morgonpissat kommer jag på när jag sitter på vagnen. Bakfull. Antar att jag får skylla mig själv. Man ska inte supa kvällen före avresa. Men det gick bra. Jag kom till tåget utan biljett och bokningsnumret kvar på hallbyrån. Ännu svettigare. Tåget såklart ersatt med buss så jag får springa även dit. När jag väl dimper ner på sätet (långt bak) på bussen dryper jag och får lov att klä av mig massor. Behöver sova men törs inte för jag vet inte när jag ska vara framme.

Vad hände? Hur hann jag? Har jag med mig allt? Det enda jag kommer på är att jag lämnat datorn på hemma. Jag ringer Malin. Hon lovar att köra förbi en sväng och stänga av datorn. Tack för mina vänner.

Nu sitter jag framför lillebrors dator och har fortfarande inte duschat. Har inte ens tänkt tanken faktiskt förrän nu men det är nog bra om jag tar tag i den hygieniska biten inte allt för sent. När jag tänker efter. Behöver lite Mars Volta först. Lillebror kommer till undsättning innan jag ens skrivit klart meningen :-)

Tack för igår, det var jävulskt roligt iallafall (fast inte A kom).

Vad hände igår förresten? Nu när jag läser mina gamla inlägg blir jag mörkrädd. Herregud. Det är livsfarligt att ha tillgång till internet när man är packad.


Jag skojade bara..

Jag tror såhär i efterhand att jag gick ut för att träffa Andreas. Han var givetvis inte ute. Men jag hade trevligt ändå. Jag kände i princip inte någon där, men det är inte svårt på den puben att träffa nytt folk att prata med. Jag spanade hela tiden efter hans hår men utan framgång. Egentligen gör det inget för jag ska ju inte ha honom ändå (tror jag). Om fem timmar mer eller mindre (beroende på vad klockan är, jag har ingen koll) så går mitt tåg uppåt landet. Det känns lite drygt att det är så kort tid kvar och att jag är seg och full och jag ringde Måns och tittade älskling, jsg hst (vad hände där???)

Å andra sidan kanske inte.

Nu skiter jag i allt. Packningen tar jag imorgon före jag åker.

Nu går jag ut istället. Har just svept en öl snabbare än jag mindes möjligt. Vafan, det är ju bara lördag en gång i veckan.. Plötsligt lärde jag njuta i fulla drag av att jag är singel och inte behöver anpassa mig efter någon. Jag gör tamejfan precis vad jag känner för, och ikväll ska jag ut och hångla lite :-)

Imorgon en annan dag hoppas jag att jag kommer åt att skriva lite, mina tre veckors exil påbörjas ju imorgon bitti så vi får se hur tätt det blir nu. Tills nästa gång - händerna på täcket mina vänner!


Det är ju jag som är Lost!

Jag tittade inte så mycket på Lost när det gick. Flera avsnitt missade jag för att jag inte var hemma, andra missade jag för att jag zappade runt på annat. Jag har egentligen ingen ursäkt för att jag inte satt slaviskt framför serien som många andra gjorde. Precis som jag idag inte har någon ursäkt till varför jag sitter framför Lost istället för att packa eller dammsuga eller vattna mina stackars blommor innan jag lämnar dem. Just nu hoppas jag mest på att jag ska få tummen ur innan det blir allt för sent och mörkt.

Jag brukar ju gilla att packa! Jag brukar skriva lista flera dagar i förväg och sen packar jag så bra och glömmer nästan aldrig någonting. Vad har hänt med mig??


vacances!

Så är det konstaterat. Jag är en player. Jag skulle väl inte gå ut egentligen men när Malin ringde och frågade om jag ville komma ut en sväng med hennes tjejer så tänkte jag 'vafan, varför inte'. Så jag drog på mig bootsen och snyggjeansen och tog med mig en flarra vin (jag som inte ens dricker vin men det var ju tjejkväll för tusan). Tjejerna var väl trevliga men jag blev glad när PG kom hem och underhöll mig. Vi gick och käkade en sväng innan vi trillade in på Kings Head. Jag tycker om den puben, det är precis i min smak, lagom musik och trevligt blandat folk. Den första jag ser är Måns. Han sitter där och blir alldeles ledsen när jag säger att jag ska åka bort i tre veckor. Det känns konstigt. Att han sedan talar om det för andra är ännu konstigare. Som vanligt blir jag helt ställd. Det är nästan som om han inte ska vara kapabel till att bli kär i någon men egentligen är ju det hans fulla rätt precis som det är min att INTE bli kär. Det blir bara så underligt när han beter sig såhär för vi spelar inte i samma liga så det ska liksom inte hända. När han går vill han gärna att jag ska gå med men det gör jag inte. Jag sitter kvar och T (exets nya) kommer och det känns bra att prata med henne. Riktigt bra till och med. Som om vi kan bli vänner, bara vi liksom utan någon annan. Jag hade flytt till baren och hittat några killar som jag satt och trackade en stund. När de andra gick hem kom T dit också och vi blev kvar. Jag hade så roligt där i baren och var inte sen att följa med när det skulle dras vidare. Inte en tanke på att ringa Måns dock. Vi hamnade uppåt avenyn innan jag och en av killarna, Andreas, tyckte att det faktiskt blev tråkigt och ingen vill egentligen gå in på Park Lane. Jag tar med mig Andreas hem och förklarar att inget kommer hända inatt. Vilket det inte gjorde på natten men ändå. Jag sitter nu och tänker att 'nu får jag ju ge mig'. Vad är det som driver mig i den här satans jakten på uppmärksamhet? Jag har så trevligt med olika människor varje helg och njuter av att knöka mig in i ett killgäng och bara vara snygg och klämmig. När vi skildes åt idag gav jag honom medvetet inte mitt nummer eftersom inget av värde hänt och inget mer kommer att hända. Han ger mig en puss dock och säger att vi nog kommer ses på Kings Head vad det lider. Jag pussar tillbaka och vet att vi nog kommer ses men att det kommer dröja och att ingenting kommer hända nästa gång heller. Eller? Han är fin, Andreas. Men innan vi ses nästa gång kommer jag att ha nerlagt nya offer och gått vidare. Jag gör så. Men jag har ju roligt. Då borde det vara tillåtet. Ingen har ju blivit allvarligt sårad än. Hoppas jag. Jag ska iallafall ge Måns lite rep och faktiskt ringa ikväll. Även om jag nog inte ska gå ut så förtjänar han faktiskt ett telefonsamtal. Ett hej och 'hade du kul igår?'. Fast först ska jag nog göra lite frukost. Halvsju på kvällen, det är nog dags nu. Imorgon en annan dag.. Tills dess - Koma:OneOfUsMustHang


le football

Dagens fysiska aktivitet: fotboll på lagret endast iklädd stringtrosor (men säg det inte till någon). Det blev ytterligare en lunchtanning och så är det ju så förbaskat varmt och kladdigt här inne så man vill ju inte klä på sig. Jag och L har alltså svängt våra lurviga nästan helt nakna på lagret. Nu ska jag försöka jobba lite till, har iallafall fått på mig en tshirt.. Så nu kan jag stryka ännu en punkt på listan 'vad jag skall göra innan jag fyllt trettio'. Ok, jag har ingen fysisk lista men OM jag hade haft en lista så hade 'stringfotboll på jobbet' definitivt stått med. Man kanske skulle göra en lista, bara för att få stryka lite på den? Om jag gör en lista lovar jag att lägga ut den så ni får hänga med i mitt ytterst vilda arbetsliv.

Nombril modifié?

Jag städade ur naveln igår. Det händer väl inte för ofta. Där fanns lite ludd men inte så mycket annat, tack och lov. Jag hade väntat mig en mindre kärnkatastrof när jag kom på tanken men tydligen är min navel ganska självstädande. Jag tänkte att det säkert samlas massvis med bakterier där och har man dessutom en liten piercing så borde man nog vara noga. Men inte ens lite död hud fanns att finna i hudhålet, bara lite rosa ludd som säkert kom från tröjan jag hade igår. Jag var givetvis tvungen att lukta på luddet, ifall det var gammalt, men det luktade ingenting. Så nu kan jag pilla mig i naveln med gott samvete, för den är hel och ren. Idag är sista dagen innan semester. Jag har varit smart nog att lämna massor av jobb till idag. Det var tydligen viktigare att ha två skapligt lugna veckor och en superhektisk dag än att få det lite lugnare innan semestern. Men det gör inget. Nu gör jag så gott jag kan innan jag drar hem. Kanske utgång ikväll, packning imorgon och sen drar jag. Borta i tre veckor!! Det ska bli så skönt!! Inget jävla 'tills dess' nu, jag kommer ju skriva mer. Sen. När jag får en till minut.

Sista dagen innan semestern!


un certain quel brun

Vi har en sproillans ny soldusch på jobbet. Ibland får vi för oss att vi ska öva lite på varandra. För att vi ska kunna det helt enkelt. Tids nog kommer vi att hålla kurser och jag känner mig inte helt ovän med det. Det skulle vara roligt att lära ut detta men framför allt att ha koll på en airbrushpistol själv. Det vore det roligaste. Så kan man måla massa roligt på massa saker! Jag skulle tex måla min cykel tuff. Iallafall. Idag på lunchen tog vi varsin runda in i glasburen. Det är så skönt att bli tannad. Svalt, liksom ... dimmigt nästan. Som att bli sprayad med dimma. Själva upplevelsen överträffar resultatet. För första gången idag körde vi toppless. Jag känner mig inte så brun nu men jag var ju så gott som bländvit innan. Jag har ju knappt haft semester än!! Men snart, bara en dag kvar! Det lilla bruna jag fick är nog borta till augustibuller men den här helgen som jag bara ska vara hemma ensam får jag iallafall vara lite 'bronzed'. Märks det förresten att jag inte riktigt vill jobba nu? Andra inlägget idag. Men äh. Imorgon en annan dag ska jag tala om annat. Tills dess - jag har bruna pattar!!

Mauvais garçon

Varför envisas de som tycker om mig att ringa mitt i natten? Min pappa kan ringa mig runt två på natten mitt i jobbvecka bara för att babbla lite när han har en tråkig minut på jobbet. Prata om lok han håller på med och hur banan ändrats sen han körde här sist och vet du vad som händer med whiskyn nu? Jag kan sova under tiden och bara muttra till svar ibland så är han nöjd. Nu har jag däremot fått en ny. Måns ringde och väckte mig igår kväll långt efter läggdags. Han lät helt nykter konstigt nog eftersom det stimmade rätt duktigt i bakgrunden. Han frågade snällt om jag ville gå med ut idag eftersom han ska fira sin födelsedag. Jag sluddrade ett 'vi får se'. Han envisades en stund innan jag lade på. Vad hände med Måns? Han är en Bad Boy! Han ska inte komma och kyssas öppet på krogen, han ska inte ringa och bjuda ut mig! Han ska lämna mig ifred! Om man är en Bad Guy och har dragit över en brud ska man skita i henne. Jag väntade mig det och var rätt nöjd med det faktiskt, det är det som är så bra med Bad Guys, de håller inte på och ringer efter ett one-night-stand och ska vara kära och söta. De lämnar en ifred. Så varför?? Jag blir alldeles ställd och lite nyfiken. Han kommer ingen vart med mig dock, han är avverkad för min del. Eller iallafall känslomässigt. Det var han långt före midsommar. Pojken dricker för mycket. Det känns inte alls bra. I vilket fall blir jag alldeles okapabel till att fungera när sånt här oväntat händer. Att han ringer alltså. Jag finner mig själv förlorad på lagergolvet som en femåring som fastnat i lego. Hajjar till och undrar varför jag överhuvudtaget är på golvet. Blir alldeles grubblig. Såhär går det inte till. Samtidigt som jag inte bara vill vara skitstöveln och be honom dra åt skogen för han är ju så liten och söt och vill ju bara väl. Oj det där blev som en klapp på huvudet, och det var inte meningen. Jag skulle kunna gå ut ikväll. Men inte själv. Och inte med honom och hans kompisar. Så det är nog bäst att jag lallar hem till min soffa och till min dator och till min jädra symaskin som ännu inte invigts. Imorgon en annan dag skall jag tala om något annat. Tills dess - fundera på varför det är lättare att ringa efter midnatt till någon.

Je veux être gros

Inlägg nummer två på nya markerna: Jag tänker att jag behöver något speciellt. Jag vet bara inte riktigt vad ännu. Det kan vara så att det är dags att kolla upp när jag ska hoppa det där hoppet jag fick i födelsedagspresent. Plötsligt känns det inte tillräckligt med festival och semester. Jag behöver adrenalinkick. En riktigt härlig smäll rätt i plytet typ. Eller jag vet inte. Jag behöver något speciellt. Sist jag kände såhär ringde jag Måns och det slutade med taxiresa. Måns. En kissekatt utöver det vanliga. Varför dras jag till komplicerade konstiga karlar? Karlar som inte är bra för mig. Bad Guys. Tänk om jag kunde få bli kär i en bra och snäll kille?! Jag vet hur man gör när man träffar snälla killar men jag blir bara inte kär. Jag verkar inte bli kär i dumma killar heller förresten, jag blir nog inte kär alls när jag tänker efter, så där var det problemet ur världen. Jag bara dras till fel killar och det är väl inte hela världen, det gör ju inget. Då kan jag ju leka lite med dem och sen är det ju bara bra att jag inte blir kär. Eller så är det inte bra men just nu känns det bra med snigelliv. Jag ska snart ha semester och ge mig iväg och vara borta länge. Min resväska är trasig så jag får packa i små väskor och påsar. En för varje dag. Eller vecka. Kanske blir jag borta i tre veckor. Tre veckor borta från jobbet, jag får lov att stänga av telefonen dagtid så jag slipper dryga samtal och konstiga frågor. Eller jag kan stänga av den på fulltid, det är ändå ingen som ringer, och de jag vill prata med jag jag ringa till själv. Till exempel vill jag prata med pappa men han kommer till mig ikväll, han och mamma kommer och sover över lite kort, de är på semester och ska till nån tangofestival eller hur det var och kör ändå igenom stan. Men först ska jag träffa B. Jag vet inte hur det känns. Jag saknar honom redan massor men på vänskaplig basis. Eller jag vet inte hur. Jag bara saknar honom. Skitsamma hur. Jag ska ringa efter jobbet. Jag funderade imorse på vagnen vart vi skulle kunna ses, jag vill ses på en bra plats, som är lite fin. Det känns inte bra att bara lämna saker mitt på en gågata i stan, jag vill sitta på gräs. Och en filt helst. Hoppas bara att solen håller sig till i eftermiddag. Och över nästa vecka. Och över mitt liv ett tag. Jag är så trött. Behöver hoppa nu. Kasta mig ut från kanten och inte tänka på det jag lämnar bakom mig. Jag vill svära. Jag sitter på kontoret och svär åt stolen. Den är dålig. Jag ramlar med den här stolen. Jag vill inte ramla, jag vill hoppa. Hoppa hem till soffan. Tusan, jag får inte nog av soffan! Särskilt inte nu när bredbandet är igång och jag har en bra liten bärbar dator jag kan lägga på magen, då kan jag ligga där i timtal. Jag vill inte åka bort, jag vill ha tre veckors semester i min soffa och ligga still hela tiden och bli tjock. Stor och tjock och beställa hem pizza till dörren och inte röra mig alls. Jag vill komma tillbaka till jobbet som en boll efter semestern. Eller så kanske jag vill åka på festival och så men jag kommer att sakna soffan. Äh. Imorgon en annan dag ska jag tala om något annat. Tills dess - ge mig styrka att testa den där jädra symaskinen!

Nouveau début

By request har jag nu fixat en bra sida där jag kan lägga ut vad jag tänker. På min egen begäran flyttar jag härmed bort från Bill och gamla bloggen till ny och fräsch mark. Vill någon läsa gamla inlägg går det inte för att jag vägrar berätta vart jag fanns tidigare. Så håll tillgodo, här kommer en ny början med gamla tankar. Från medeltiden actually. --- Helgen var i det stora hela bra. Jag har varit i Kungälv och lyssnat på Lillebror och ätit laxklämma och hängt i en smedja och druckit massa öl och rökt cigaretter och sovit dåligt. Muntergökarna från Ludvika underhöll mig och tog fram filtar varje gång jag huttrade till. Så kallt det var. Jag skulle gå och pissa och kom tillbaka med en hästkorvring. Lillebror klättrade i berg med vevlira på magen och var inte så nykter och det går inte att klättra i medeltidspjucks så han trillade och vevliran tog lite stryk och han fick ett snyggt köttsår på ryggen men har varit glad ändå. Jag blev instängd i borgen och kom inte ut utan fick sova uppe på en bro under morgonsolen. Jag bröt mig ut tidigt tidigt och stal en buss hem till äggröra och soffa. Sagoberättaren Från Söder introducerades för mig sent på fredagkvällen. Jag var under påverkan av alkohol och hade hunnit bli ganska kaxig. Sagoberättaren Från Söder blev varnad att jag skulle såga honom längs fotknölarna om han inte passade sig. Men jag pratade mest om mandelpotatis och då blev Sagoberättaren Från Söder imponerad och tyckte inte alls att jag var kaxig. Svarta Blixten som var vår riddare vann inte på tornerspelet så jag gick ut och köpte öl och såg slutet från barsidan och frös lite till. Sagoberättaren Från Söder fick tänderna utdragna och bjöd på vitlökskorv tills jag inte hade några fungerande smaklökar kvar och elden brann ut hela tiden fast vi hade viagra och fast Smed-Olle späntade ved som en riktig karl ska. Det yrde som av glitter när solen låg på från rätt håll. Glittret som var sot och annat konstigt svaveldamm lade sig överallt. Jag fnös till när jag kom hem och det yrde om mig. Jag satt under tältduken på en stol och försökte göra mig osynlig. Rökte cigaretter och tittade på när de hamrade och eldade. Tittade på glittret. Tyst som en mus smuttade jag på insmugglad öl under filten och fnissade åt folket som gick förbi. Hur förvånansvärt många det var som frågade om det var en smedja och om de verkligen smidde på riktigt? Om jag blev hungrig smög jag iväg och köpte laxklämma eller en fattig riddare som jag sedan tog med mig in under filten. Satt där i flera timmar. Ibland kom lillebror förbi med sitt band och spelade en trudelutt för mig och alla barn.Lillebror

Jag fick ingen glass men det gjorde inget för jag fick öl och jag höll mig rätt glad fast vi var tvungna att åka till Skåne och Farfar bara på mat. Jag gjorde svarta bromsspår utanför deras gata mitt i idyllen och fnissade men sen fick jag lite dåligt samvete för det var ju ganska onödigt egentligen. Han däremot var på kasst humör och hörde ingenting och lyssnade inte på pikar som vanligt och gick in sen och försvann men det gjorde inget för jag är nog fortfarande lite arg fast det är flera år sedan något stort egentligen hände men jag kommer nog att vara förbannad på honom jämt, åtminståne tills han dör. Fast jag inte kan erkänna det egentligen. Summan av kardemumman blir en lillebror hemma och en Sara frussen på jobbet. Jag behöver tvätta och dammsuga men vill inte göra något av det. Jag vill hem till mitt sprillans bredband och hem till soffan och täcket. Vill inte börja packa men jag ska vara borta länge nästa sväng och inte har jag hunnit någonstans på min klänning så jag får väl gå naken i Visby. Eller ta på mig mina medeltida jeans. Fan. Imorgon en annan dag ska jag tala om något annat. Tills dess - njut av allt det gråa och håll tummarna för att min symaskin fungerar.