Mitt jobb

Åkej. Jag vet att det är mitt jobb att prata med div allehanda säljare hit och dit varje dag, en bråkdel är faktiskt trevliga men en del tar bara priset. Härom månaden ringde en som knappt visste vilket företag hon jobbade för, stakade sig och visste inte ett enda svar på någon fråga jag ställde tillbaka mot henne. Hon fick fråga massa kollegor hela tiden.

---

Idag har jag mailat med
Elita Löfblad, ny chefredaktör på LifeStockholm.se som är någon ny skönhettssajt bland alla andra hundra som poppat upp. Jag är mer än glad att vi får vara med, såklart, och det är ju alltid spännande med kändisar. Jag vet inte om ni minns, men Elita Löfblad var en gång med i Big Brother. Kanske inte hennes brightaste moment men alla har vi väl sådana. Det enda jag reagerat på - som jag skulle komma till - är hennes blogg som jag antar att många läser. Eller, inte bloggen i sig heller, den är ju fin och så, men allt drickande! Är det inte bilder på drinkar i handen, så är det bilder på väg ut, eller bakisdagar där inte ens bilderna platsar så hon bara skrivit om misären. Elita Löfblad. Talar om förebilder hit och dit, men är knappast någon själv. Går man ut med en offentlig blogg under sitt företags hemsida (eller som är chefredaktör åt wtf) så kunde man begära att lite proffesionalitet kunde visas. Modeblogg #568794 i ordningen hade jag lättare tagit än en fylleblogg på en skönhetssajt. Eller, det var så jag uppfattade det efter att ha skummat igenom det hela.

Skatteåterbäring

Så jag drog av X antal tusen kronor för alla resor år 2007.
Femsiffrigt belopp.

Det kom tillbaka 4 siffror. Alldeles för lite.
Mindre än hälften av vad jag väntat mig.
Måste ringa imorgon och fråga vad de menar.

---

Jag vill inte jobba mer. Inte här och ingen annanstans heller. Jag vill bli hemmafru och gosa med katterna och bara ta det lugnt. Jag vill inte ha några kollegor, inte ha några deadlines, inga måsten. Jag vill äta när jag är hungrig och surfa och bara vara! Jag önskar att man fick 6 månader semester varje år.
Kanske skulle gå ner i tid bara lite när Misse kommer igång på riktigt. Vara hemma en dag i veckan.

Eller helt enkelt byta jobb helt.