Räkningar!

Och! Jag glömde skriva!

Att min f.d hyresgäst hört av sig och lovat betala räkningarna, och det han är skyldig mig, så det kan hända att vi inte svälter ihjäl den här månaden heller :)

(och att min tilltro till mänskligheten håller sig ett tag till)

Hallå Halsfluss Körkort

Hallå
Det smakar halsfluss i min mun
varför är det så

Jag har egentligen svinmycket att göra, men inget av det är bråttom, därför är det inte heller roligt. Då är det bara mycket, och jobbigt. Listan är lång, många punkter att bocka av, men jag kan bara sucka och flytta fram deadline.

Jag ska vara helt ledig torsdag-fredag den här veckan. Det är helt underbart. Vi ska handla och fixa inför festen på lördag, och städa och släpa ved. Och så ska Misse äntligen ta körkort. Jag själv är helt övertygad om att han klarar det, om han nu inte blir ditsatt av uppkörningskillen. Det händer ju. Jag håller alla tummar jag har om att det inte ska hända utan att han ska klara det galant. För om han klarar det galant, då ska han äntligen börja arbetsträna. Det är hans plan, och han brukar hålla sig till sina planer.

Hoppas
Hoppas
Hoppas

2008

Året börjar bra känns det som, på alla tänkbara plan utom på jobbet och i plånboken.
Mest av allt har jag två kattpojkar som slingrat sig fast i mitt hjärta. Mina småkillar som nu är hela åtta månader. Jag som inte ens visste att jag var kattmänniska har nu två stycken och hur skulle jag kunna leva utan dem! Hela köret med att komma ihåg att de är djur, och att de med största sannolikhet kommer att dö före mig har gömts någonstans och jag älskar dem som mina egna syskon. Puh. Det gör ont i hjärtat.

Nu har vi i vilket fall bestämt att vi inte ska bo kvar i huset. Ett år efter att vi flyttade in, nu är det klart. Fy nej, vi vill bo närmare stan, men fortfarande på landet. Med en vattentoalett. Det är våra enda krav i nuläget ehe

Fredag idag och jag är så lunchhungrig att jag snart spyr, jag mår så illa och är helt varm. Utom i munnen. Det är så äckligt. Lunchlådan ligger kvar hemma (5 mil bort) och jag har inga pengar till utelunch. Dåligt. Jag får väl låna 50 kronor från jobbet och gå och köpa en baguette gentille baguette, baguette je te plumerai.

Snälla snö kom nu innan jag får vårkänslor, då blir februari/mars ännu mer outhärdligt!!