Lackar mot jul

Det lackar mot jul som de säger, och mycket har hänt sedan sist.

Jag har fullt upp på jobbet, riktigt mycket faktiskt. Det är jätteroligt, det jag gör, men inte lika roligt när jag har kollegor som tror att jag kan utföra mirakel. Att hinna med en sisådär två veckors jobb på ett par-tre dagar är mäktigt, och lite stressigt. Men som jag skrev, så tycker jag om det. Det här med att redigera material är faktiskt det roligaste jag har som arbetsuppgifter hittills.

Just nu sitter jag och gör en manual på 35 sidor fin, den har sett helvete ut i alla de tider, men nu gör jag den spikrak och tydlig och lägger in vackra bilder som jag får välja själv. Jag vet redan i förväg att jag kommer få så mycket beröm och klappar på ryggen. Magdalena sade en gång att ingen klappar den på ryggen som jobbar sönder sig själv, men om det hör ihop? Är det inte lite värt det då? Om man vet att det där stadiet när man går på reserver tar slut? Jag vet att det där stadiet tar slut imorgon kl 14 när jag får gå på jullov. Så är det bara. Klar eller inte, jag kan stressa vidare efter jul.

Så även om julen är miraklens tid, är jag bara helt vanlig dödlig, men jävligt bra på det jag gör.

---

Vidare har det beslutats nu att det är flytt på gång. Jag ska få bo med min Mikael i ett hus ute i skogen. En dröm som går i uppfyllelse? Kanske. Jag fick det första spontana upp-till-öronen-leendet idag. Tänk att vakna i maj, kliva utanför dörren rätt ut i gräset och tysnad och äta frukost ute i vår trädgård! Helt galet.

Vi ska förstås hyra huset, så det är inga 100 vuxenpoäng ännu, även om det känns så.

Största steget för undertecknad är nog att jag ska köpa min fösta bil nu. Det tycker jag är mest spännande i skrivande stund. Det är bara så förbannat svårt det där med bil, jag har bestämt att jag ska köpa en från dala-skogarna, och att ta sig ut och provköra är lite väl långt bort. Jag har dock bra stöd från familj som erbjuder sig att åka och titta om jag skulle hitta någon.

Kolla förresten in
lillebrors nya sida!

God Jul och Gott nytt år på er allihop, och glöm inte bilddagboken!