täckpants

Jag kan tacka min ex-svärmor för att jag har täckbyxor i bilen, och min nuvarande svärmor för att jag har ett par täckbyxor att lägga i bilen, det behövs på vintern när man kör fast i snön och blir stående ett par timmar. Och så hade jag vantar och mösa i bilen, och en ficklampa. Det enda som saknades den där kvällen var en snöskovel och en säck grus (och en termos varm choklad och en tvårätters middag), men det löste sig ändå.

I övrigt okej, mamma sätter in så mycket pengar till mina resor fram och tillbaka till sthlm och visby men ändå har jag inte råd, det är märkligt. Fast mest har jag inte råd om Mikael vill följa med till stockholm också, vilket är lite synd för jag hoppas verkligen att han vill, för det vill jag. Att han ska vilja. Mer än jag vill. Äh.

Mesester

Så nu har jag bestämt mig.
Jag ska få åka på semester till sommaren.

Hit ska jag få åka:
image38

Jag ser fram emot det så mycket så jag nästan börjar lipa. Jag har börjat klippa till en klänning och jag har hittat skor som jag ska beställa som ser så sköna ut att jag döör och typiskt bra så ska även min bästa bästa Fru Stina åka med!! Jag är så glad. Så glad!!

image39

Så nu lever jag helt och hållet (ja men ni vet) för sommarens semester.

VISBY MEDELTIDSDAGAR