Lössnopp

Åh jag drömmer så konstiga saker.
Inatt drömde jag om min barndomskärlek, det var väl inte dumt i och för sig, men när det involverade våningssängar och könsdelar blev det mindre trevligt.

Hans kön var löst och han bad mig ta hand om det. Så plötsligt stod jag där med hans snopp+pung i en presentpåse och fattade ingenting. Det var lite märkligt och otäckt och han bad mig vara försiktig för han hade fortfarande kontakt med nerverna, så jag fick liksom inte bara knöla ner paketet i väskan för då skulle det göra ont på hans pungkulor. Så jag satt där, med påsen liksom taffligt i handen.

Sedan var det typ släktmiddag där, och jag ville inte ha påsen, för man kunde se hans sladdriga pung genom tyget i påsen. Jag försökte smyga tillbaka påsen till honom, men han satt på golvet i ett badrum, så jag liksom tog fart, och kastade påsen längs med golvet mot honom. Påsen gled mot badrummet, träffade tröskeln, delarna gled ur påsen, mot tröskeln, han kved till, tog upp påsen och jag tror inte att någon såg.

Åter igen då...

Tänk om jag skulle få för mig att komma igång med den här jädra bloggen igen? Då kanske jag kunde få ur mig lite skrot som annars bara ligger och skräpar på botten av magen, och jag gillar inte skrot i magen.

Jag börjar om från idag, ingen mening att hålla på bakåt.

Eller ett par hållpunkter:
- Jag har flyttat till skogen - 45 min från jobbet
- Med Misse
- Jag har skaffat två katter
- Jag jobbar kvar på samma jobb
- Jag har en del nya vänner

Vi åkte till Kiel i helgen med jobbet. Vi jobbar på båten, sen super vi och flirtar fast vi alla har pojkvänner, sedan sover vi en timme, sedan shoppar vi, jobbar igen, super igen, flirtar igen, sover igen sen är man plötsligt hemma ... igen.

Jag fick köpt en svart klänning utan axelband som jag ska ha på mig när vi ska på julbord, den är verkligen supersöt, klassisk liksom med medaljongmönster i allt det svarta, och den sitter som en dröm (förutom att jag alltid har för små bröst). Och den kostade typ 340 kr. När jag kommer hem från tyskland och provar fanskapet så ser jag att jag snart ska fylla 30 för att jag har liksom synliga blodådror på bröstet. Antingen det, eller så är jag så fit att ådrorna liksom inte får plats under skinnet, jag vet inte. Ett bekymrat snett leende och kanske kan jag ha utsläppt hår, förmodligen ser ingen ändå men jag då. Jag är så fisblek så de lyser liksom blått, ganska osexigt faktiskt.
Här kommer jag och tror att jag är lika härligt vacker som när jag var 16 (eller inte ens då, jag hade kort blonderat hår) och så när jag tar fram huden som det senaste året varit gömd bakom stora stickade tröjor och gummistövlar så är den blek, lite hårig och rätt oskön. Idag ska jag hem och försöka rota fram min gamla flyttkartong som det stod "badrum" på och kolla vad som finns för detta. Jag minns inte sist jag vaxade av mig, badade i brun-utan-sol och smorde mig glansig. Det är nog dags nu. Konstigt att jag har en sur karl hemma som måste gå och lägga sig med trollet varje kväll när han faktiskt skrev avtal med en hotting..

Suck. Det är ju det som är det skönaste med långa förhållanden, att ingen bryr sig om man inte rakar benen på tre månader, ingen som gnäller över lite flottigt hår som står åt sidan och pyamasbyxor. Jag själv fick dock ett bryskt uppvaknande efter det här med tyska klänningen, fram för förändring! Dags för skärpning.